Sommarens hetaste dag.

Kära Blogg.
Utan att ha riktiga fakta i form av siffror, utan bara ha känt efter med min egna känselspröt – utnämner jag den här lördagen till sommarens varmaste. Det var så varmt att till och med jag tog ett dopp i poolen.
Sjön glittrade likt en diamant i solen.
 
 

Stefan la golv och jag målade tak och väggar i skafferiet … eller kom halvvägs med min målning rättare sagt. Min rygg gillar inte alls att måla med roller. Rörelsen var helt fel för min skada, och ryggen satte sig helt på tvären. Istället gick jag ut i en rabatt. För se, att ligga där på alla fyra och dra ogräs, det går märkligt nog alldeles förträffligt.

 
På kvällen när vi äntligen fick några droppar regn och åskan mullrade på håll, då körde vi till Sillastan och åt thaimat.
 
Dagens tänkvärda ord:
Somliga skapar sin egen storm och blir sedan arga när det regnar.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen