Skuggor i skymningen.

Hejsan.

Jag har en plats som ger mig extra mycket tröst och energi. En plats dit jag går ibland när livet korvar sig. För det gör det för mig också. Liksom det gör för dig och för alla människor.

En plats där jag kan sitta alldeles ensam för en stund och liksom höra efter vad mitt eget hjärta säger mig.

Hit ut kan jag smyga när solen är på väg ner. Här kan jag höra tranorna flörta med varandra. Snart är det dags för grodornas stora gruppsexorgie, och till hösten smyger rådjuren hit för en kärleksstund.

Här, på min plats, finns stora gamla ekar. Träd som bär på vishet och som liksom skänker kraft. Jag tror på sånt. Jag vet, det kan höras galet för en del … Men betänk att det faktiskt  finns de som tror på Jesus, fast de inte har sett honom. Då kan jag väl tro på trädens kraft. Träd kan jag åtminstone se.

Skämt å sido, alla har vi våra egna sätt att hantera livet och dess vedermödor. För mig är naturen bästa platsen.

När skymningen faller kikar månen ner på mig genom de stora ekarnas kronor. Det känns mäktigt.

Det här är en underbar plats som gett mig många svar och mycket energi de snart tjugo år jag bott här.

Men det finns sådana här små platser överallt. Det gäller liksom bara att få syn på dem och ta dem till sitt hjärta. Att göra platsen till sin egen kraftstation.

Dagens citat:

Att vara positiv innebär inte att man aldrig ser något negativt i livet. Det betyder bara att man litar till att det ordnar sig på det ena eller andra sättet.

Ha en härlig måndag.

Kram Annika

Dela gärna
  • 29
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top