Sensommar och vardagsrutiner.

Hejsan.

Såhär en bit in i augusti lunkar livet på som vanligt igen, med vardagsbestyr och rutiner för oss.

Fast egentligen har vi haft det ”som vanligt” precis hela sommaren. För det blev bara några få dagar som blev helt lediga för oss i år.

Det där med att få ha ”det som vanligt”, är kanske precis det som är det stora i livet… Kanske är det där i vardagens stunder som den stora lyckan bor. I det som vi kallar vardagslivet.

Efter de där tre olycksdrabbade åren, då Stefan varit så sjuk, så inser jag litegrann, att allting handlar om att ta vara på livet så som det är. Vi bromsade in när det behövs och tog vara på allt som vi trots allt hade.

Nu njuter jag av den sensommar som är här. Jag är tacksam för att jag har ett arbete och att jag kan leva det liv som jag gör här på Österlen.

Jag njuter av mina tre hundar som är mitt dagliga sällskap. Jag gläds åt min trädgård och den natur som jag lever i. Om man kan känna glädje och tacksam för allt det som man faktiskt har, då har man kommit en god bit på vägen mot lyckan. Det tror jag alldeles bestämt.

 

Dagens citat:

Det är inte hur vi har det, det är hur vi tar det.

Ha det gott och en stor kram.

Annika

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *