Semesterdagar, varvat med lite kontorsarbete.

Kära Blogg
 
Även om det kallas för att ”ha semester” så är det vissa saker som måste göras på kontoret.
Vi har även varit i Kristinastad hos Stefans doktor. Och såklart en vända in på min ”hataffär” Biltema.
Men först av allt, en tur ut i skogen.
 
 
Dagens höjdpunkt var när min älskade, efterlängtade dotter Emmy ringde. Lika glad som jag blev när hon ringde, lika sorgsen, ledsen och nerslagen blev jag när hon förkunnade att de kanske inte skulle komma hem förrän oktober 2017. Där och då dog jag lite grann ….
Älskade unge, gör vad du tycker är bäst för dig själv, men du kan ge dig fan på att jag kommer och hälsar på när du minst anar, och behöver du pengar till flygbiljett kommer jag att göra allt för att skrapa ihop dem … bara låt mig veta!!!
 
På kvällen gjorde jag de godaste grillade jägarbiffarna och den smarrigaste citronpajen med stulna hallon på. Alltihopa smällde jag i mig utan betänkligheter och bara njöt!
 
Dagens tänkvärda ord:
 
Hellre mindre omtyckt än bortglömd.
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen