Så tittar lilla solen fram igen.

Kära Blogg
 
Äntligen lystes värden upp av den ljuvliga solen igen. Det var underbart. Jag bestämde mig för att ta en härlig långpromenad runt sjön. Lilla Lykke som numera alltid vill hänga med överallt, skulle bli buren den mesta av sträckan, bestämde jag. En liten 4 månaders valp med miniatyrben ska inte kunna gå så långa sträckor för egen maskin.
Det skulle visa sig att Lykke själv var av en helt annan åsikt. De gånger då jag tog upp henne för hon skulle bli buren i min famn, skrek och sprattlade hon som en griskulting på slaktarbänken. Det slutade med att den lilla trollungen själv gick nästan hela rundan. Efteråt var hon trött som en urvriden trasa och sov resten av dagen i tvättstugan.
 
 
Resten av min dag spenderade jag på kontoret. Papper, papper papper …
Min dag förgylldes dock lite av att min musik i datorn tystnade. Det var den lilla musiksnyltaren från Canad,a som helt fräckt övertog mitt Spotifykonto. Kram Andréa ♥
 
Dagens tänkvärda ord:
När en person lider av vanföreställningar
kallas det för mentalsjukdom.
När många personer lider av en
vanföreställning kallas det för
religion.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen