Min gudfar 80 år.

Kära Blogg
Min gudfar Per, har fyllt 80 år, och jag har skänkt honom lite extra varma tankar den här dagen.
Grattis Per, och tack för att du varit en sådan fin gudfar åt mig.
 
Så har jag tagit mig runt på min första springrunda för året. Det gick riktigt bra. I lugn och jämn takt kändes det som om jag skulle kunnat sprungit väldigt mycket längre. I skrivande stund är jag glad att jag inte gjorde det, utan höll mig till den lilla, förutbestämda runda jag planerat.
(Smärta från helvete just nu.)
 
 
´Vi har haft inbrott på en av Hantverkarns arbetsplatser. Jag blir sa sablans trött!! Trött på att människor inte tycks kunna skilja på ditt och mitt. Varför kan folk inte bara skaffa sig hederliga arbete och jobba som vi får göra??? Det är inte bara frustrerande att bli bestulen på sina saker, det kräver ju så mycket extra jobb när man drabbas av inbrott.
Karma – för helvete – var är du?
 
 
Jag har varit en riktig bullmamma den här dagen.
Ett helt berg rosenbullar har jag bakat. Inte lika välformade och fina som mamma Ingrids, men ta mig tusan om de inte blev nästan lika goda.
 
Jag har lyssnat klart på ljudboken om Sanna Brådings liv ”För mycket av allt”. En läsvärd självbiografi som får mig att fundera på skillnaden mellan män och kvinnor som hamnar på glid i livet. Varför straffas kvinnor med problem så mycket hårdare av arbetsgivare, vänner och allmänhet än vad män i samma situation gör.
En läsvärd bok.
 
Dagens tänkvärda:
Hämnd är för amatörer.
Luta dig tillbaka
och ha tålamod.
Förr eller senare
kommer de som
sårade dig att skita
i det blå skåpet.
Och om du har tur,
får du förmånen att
bevittna eländet.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen