Påskfirande med min stora bullriga familj.

Kära Blogg
Påskdagen började jag med att fixa frukost till maken Stefan och min älskade dotter Andréa.
Under tiden passade Johnny på att mysa med min blivande djurläkaren en stund i sängen.
Åhhh vad jag älskar att ha henne hemma.
 
 

Sedan var det dags för lite påskfirande.

Egentligen hade jag bjudit hem min syster, alla våra ungar och fader Kurt till oss här i Gyllebo. För några dagar sedan insåg jag dock att jag tagit mig vatten över huvudet. I samråd med Kurtan bestämde vi oss för att flytta firandet till Brösarp och så hjälptes jag och min syster åt med påskbuffén.
Det blev en mysig eftermiddag med mina närmaste.
Tack alla ♥
 
Som alltid gick vi en runda i skogen först.
 
 
 
Dagens tänkvärda ord:
Livet är en stor omålad duk där du kan – och ska – klydda av hjärtans lust.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen