Pantersniglar och groddjur.

Kära Blogg
Den här helgen har jag pysslat i min trädgård.
Jag har planterat om blommor och även satt lite nya höstblommor vid entrén.
När man flyttar på krukor som stått ute hela sommaren så har jag märkt att jag ofta träffar på intressanta småkryp.
Den här dagen mötte jag två pantersniglar. Förtjusande. En liten salamander som genast föll på rygg. När jag skulle hälla ut vattnet som samlats på en tjockbladsblomma tittade en yrvaken groda upp genom bladverket.
 
Jag har fått en hel säck hundmat av grannen. Deras golden retriever har en väldigt känslig mage, och tycktes inte tåla det här fodret. Johnny, som redan äter just den sorten, har fått hela säcken. Jag satte undan den i garaget så länge. Nu verkar det dock inte bättre än att katten Felix har blivit en hund…
 
Vi har passat lilla hunden Snowie i helgen. Hon har varit pigg och glad och till och med frivilligt följt med oss på promenad.
Ett skönt bad har jag också unnat mig.
 
Dagens tänkvärda ord:
 
Livet är för kort för att oroa sig över dumma saker.
Ha kul!
Bli kär!
Ångra ingenting och låt ingen annan sänka dig.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen