Novemberlunk som går lite för snabbt.

Hejsan.

Just nu känns det som om det gamla slitna uttrycket om att ”tiden rusar” är väldigt sant för min del.

I år känns det verkligen som jag skulle vilja ha dubbla dagar i november, för jag hinner då rent inte med allt som jag vill hinna med just nu. Inte hinner jag med allt det där som jag inte är så sugen på att göra heller.

Jag har läst att när man upplever det som om tiden går så där väldigt fort, ja då är man gammal. Gamla människor har redan varit med om så mycket i livet så det går liksom snabbare för deras hjärnor att bearbeta intrycken. Det är därför som de upplever det som om tiden bara går snabbare och snabbare. Herrejösses så mycket jag måste ha åldrats sedan i fjor då…

Jag har också läst om hur man ska få tiden att sakta ner. Knepet för att få tiden att kännas som om den går långsammare, är att man ska göra nya saker som man aldrig gjort förut.

Jösses, hur ska man få plats med det också i kalendern grunnar jag nu? Fast … lite nya tankar inför nästa år har faktiskt börjat ta form, så vi får väl se vad som ”ska bort” istället. Men naturen och morgonbaden det får det allt finnas tid för även i fortsättningen.

Och såklart ska det finnas tid för hundar och ungar också. Det är ju det bästa som finns, även om tiden rusar på. Det får bli städningen som får prioriteras bort helt enkelt. Japp, så får det bli.

Dagens citat:

Det enda jag ångrar i mitt liv är att jag slösade tid och energi på människor som faktiskt aldrig brydde sig om mig.

Vi har nog alla haft de där personerna i våra liv. Jag tänker att det inte var människor som var ämnade för mig helt enkelt. Jag är oerhört tacksam för alla er som finns i min närhet. Jag känner mig istället en smula otillräcklig att jag inte hinner med att bry mig så mycket om alla vännerna som jag skulle önska. Men jag gör mitt bästa.

Ha det fint och kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen