När två systrar möts efter 1,5 år i olika världsdelar…

Kära Blogg
Min vecka har varit fylld med blandade känslor. Så mycket sorg och vemod blandat med kämparglöd, kärlek och samhörighet.
Hela familjen har i veckan hjälpts åt och haft delad vårdnad om hundarna, så de har klarat sig fint.
Jag har hunnit med små korta turer ut i skogen och såklart har det blivit stunder med lek och bus i trädgården.
 
Så möttes de då äntligen igen. Andréa och Emmy. Efter 1,5 år. De har båda rest ut i världen och inte sett varandra på hela tiden.
Det var en mager och tagen Andréa som anlände för två veckors ledighet från sin praktik i Canada.
Att försöka fånga mötet var inte det lättaste. Det utbröt full tumult som slutade med att de båda systrarna efter en massa tisslande och tasslande somnade, sida vid sida, i min säng. Ljuvliga döttrar!
 
Jag har hela veckan hjälpt mina kusiner med utförsäljningen av alla saker i deras presentaffär ”Ting”. En utförsäljning de egentligen inte alls vill ha. Efter alla år började den lilla affären i Gärsnäs gå riktigt bra. Människor hade fått upp ögonen för den och många körde gärna dit. Då, mitt i livet, slog sjukdomen till. Min fina kusin Camilla har fått en sjukdom, den sämsta av alla.
Vi har haft galet mycket kunder hela veckan. Måndagen slog alla rekord. Den lilla affären var fylld till bredden precis hela tiden. Det har andats så mycket vemodig kärlek och omtänksamhet, så vi har nog alla varit väldigt tagna varje kväll när vi krupit till sängs. Själv känner jag en oändlig tacksamhet över att ha möjligheten att vara med och ge den lilla hjälp jag förmår. 
 
Kontorsjobbet har jag skött på morgonen och förmiddagen.
Lite hjälp har jag fått av min egen lilla hacker, Emmy, med att skriva ut utskiftskyddade dokument.
 
Hundarna har lydigt väntat på att ”sin tur”.
 
Dagens tänkvärda ord:
Mod krävs för att ställa sig upp och göra sin röst hörd.
Mod är också det som krävs för att sätta sig ner och lyssna.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen