Mitt September 2023

September, kanske den härligaste månaden på hela året, eller vad säger ni? I år var det alldeles ljuvligt tycker jag.

Mitt September – en månad som började med semester för min del. Jag och familjen njöt av ett underbart väder. Döttrarna och jag plockade svamp i skogen och jag hann med att träffa barnbarnen lite mer. Jag och Stefan var på en lite dagsutflykt i Abbekås och i Smygehuk. Jag var med en fin vän och mötte dagen på Brösarps norra backar. Vi var med vänner och njöt av skaldjursbuffén på Buhres fisk. Semestern avslutade jag med en härlig weekend med taktältet och med min Emmy.

Med september månads slut så var även mitt vikariat på Brösarps Lokalföreningen till enda. Efter ett och ett halvt år där, så kommer jag nu såklart att sakna alla arbetskompisarna väldigt mycket, men jag hade beslutat mig för att ta lite ledigt. Jag måste ta hand om hälsan lite, kolla upp några saker och prioritera mitt mående. Jag ska för första gången i hela mitt liv vara arbetslös.  Ungefär som en halvhalt mitt i livet. Ett sabbatsår för att hämta andan, känna efter och för att ta ut en ny färdriktning. Och såklart ska jag umgås med min Stefan lite mer. Sen får jag se …

Att ha livet framför sig lite som ett oskrivet blad, ja det är onekligen ganska spännande.

Dagens citat:

Det handlar inte om att få allt jag vill ha, utan att lära mig att se det jag har.

Ha det bäst.

Annika

Dela gärna

4 reaktioner på ”Mitt September 2023”

  1. Fantastiska foton. Undrar om mina kommentarer farit ut med vinden och inte kommit till dig haha.
    Skönt du behöver vila, ta det lugnt och du skulle kolla upp ditt hjärta väl? Njut av livet av baden av promenaderna, tiden går så fort alldeles för fort.
    Ha en skön söndag. Kram/MH

    1. Kära du, dina kommentarer når fram, det är bara det att jag inte alltid hinner svara så de syns på bloggen. Ja, jag ska kolla upp lite extra hjärtslag som tydligen inte ska vara där. Stor kram.

  2. Vad spännande att vara ledig ett tag! Hoppas ni får en riktigt fin tid. Det är viktigt att ta hand om sig själv.
    God söndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen