Mitt Augusti 2021.

Hejsan.

Mitt Augusti har varit så fantastiskt. Vädret övergick nästan genast till sensommarväder och stundom har det nästan rent av känts som riktig höst. Regn och blåst om vartannat. Fast jag älskar ju hösten, så det har ändå varit helt ok. Jag avslutade min semester med att sova under bar himmel tillsammans med Amanda och Scott. Med Stefan åkte jag iväg över en helg på vår första taktältsemester. Så underbart! Jag har badat och njutit av naturen, vandrat med Emmy och småhundarna. Extra kul har det varit att vi äntligen kunna träffa vännerna som vanligt igen. En kräftskiva i trädgården var verkligen sensommarens höjdpunkt.

Nu hälsar jag september välkommen. Den här efterlängtade hösten. Hösten 2021 som jag längtat efter i över ett års tid nu… För det är den här hösten som min dotter ska komma hem från USA. Att kunna skriva att Andréa kanske kommer hem i slutet av nästa månad känns så overkligt och smått konstigt. Men så underbart. Välkommen september.

Dagens citat:

Försök inte köpa livet. Det är gratis. Sälj inte din själ. Det kan kosta dig livet.

~Peter Svärdsmyr~

Må gott och kram från mig.

Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen