Min allra, allra bästa vän.

Kära Blogg
Jag är så lycklig och tacksam. Johnnys tassar och klor har sakta men säkert läkt och blivit bättre och bättre.
Jag har gett både honom och lilla Molly laxolja på maten i en månad nu. Johnny har även fått byta ut sin mat mot ett allergifoder istället. Vi vet inte om det är detta som gett resultat, men jag håller tummarna att det ska hålla sig bra nu.
Som vi hade avtal, min veterinär och jag, har jag mailat honom en lägesrapport. Vi är eniga om att se tiden ann och hålla tummarna för att vidare åtgärder inte kommer att behövas.
Att Johnny nu mår bättre är bara så jävla uppenbart för mig. Han går på ett annat vis, han snusar på ett annat vis, han utstrålar en annan energi. Han har helt enkelt en annan livslust nu.
Johnny är min absolut bästa vän. Han blir alltid glad över att se mig, oavsett hur jag ser ut, luktar eller uppför mig. Han lyssnar alltid uppmärksamt på mig utan att säga tyst hela tiden.
Jag bara älskar denna hunden så mycket. Knasbollen Johnny.
 
Katten Felix är våldsamt avundsjuk på allt som hundarna får. Han tvingar i sig lite av deras mat om han får chansen. Han kommer alltid och tränger sig på när det vankas pälsvård, även om han själv brukar bli ilsk av att bli kammad. När det sedan är Felix tur att bli borstad, måste jag bära långskaftade roshandskar för att skydda mina händer och armar mot aggressiva utbrott. Ändå är han alltid avundsjuk!
 
 
Det var en våt och gråmulen söndag. Hundarnas och min runda blev lite kortare än vanligt.
Bonden körde ut extra mat till de hungriga korna i hagen.
Jag satte upp en ny matsedel på dörren åt oss. Jag tycker om att ha en plan. Då är det en baggis att planera utifrån den. Behövs det så kastar jag om dagarna lite, men jag behöver aldrig grubbla över middagen när magen knorrar.
 
Den här söndagen hade det vackraste namnet av alla!!
Grattis min mamma Ingrid på din namnsdag.
 
Dagens tänkvärda ord:
Om du vill känna dig rik,
räkna det du har som inte pengar kan köpa.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen