Med jakt i sinnet.

Kära Blogg
Min helg har inte bjudit på några större överraskningar.
Myspromenader med hundarna i snigelfart. Den senaste tiden har vi haft halt och isigt på marken, och det har faktiskt hänt några gånger att jag struttat omkull på röven. Värst av allt var väl att det skulle hända precis när det fanns andra människor där ute i skogen. Visst känner man sig pinsam när man trillar ihop som ett korthus framför sina förvånade grannar? Nåja, hundarna såg ut att bli glada i alla fall. Jag får alltså ta det isigt i min vilda framfart framöver.
Vår ekorre kommer på besök igen. Det är jag glad för. Lilla Lykke är nog också glad över det.
När Stefan ägnade sin dag åt att jaga efter och ha ihjäl oskyldiga grisar i skogen, så jagade jag rätt på varenda tomteskrälle här hemma i stugan. Nu är julen alltså bortplockad och jag siktar mot en härlig vår. (fast om det vill, så får det gärna komma en rejäl snöstorm i februari)

Vi har hunnit med lite småbesök också. Både i Kivik och Komstad.

Efterlysning:
Är det någon som vill rädda en hemlös katt, så finns det ett helt gäng utbölingar som sökt sig till Komstad där de sitter på en trappa och tigger dagarna i ända. De letar nu efter kärleksfulla hem. Hör av er – jag vidarebefordrar kontakten i så fall.
Dagens citat:
Om man inte hör det med sina
egna öron eller ser det med sina
egna ögon …
Då ska man heller inte hitta på det med sin lilla hjärna och
sedan sprida lögnen med sin
stora mun.
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen