Bakom molnen är himlen alltid blå.

Kära Blogg.
Mina dagar har gjort ont, stramat och känts som om jag har ett virrvarr av elstängseltrådar i nedre delen av min kropp. Naturen, vinden, djuren lindrar. Och kroppens rörelse, märkligt nog.
Tänk. Många människor säger att hjärnan behöver hjärngympa som tex korsord och sudoko. Tsss … Forskningen visar nu tydligen att sådana aktiviteter inte ens kommer i närheten av att ge hjärnan samma positiva påverkan som regelbunden fysisk aktivitet. Det var väl det jag visste hela tiden.
 
Äntligen har den nya yoga-terminen dragit igång. ”Min” älskade, underbara yogastudio på en gammal gård ute på landet vid Gladsax. Välgörande, med fokus på kroppens insida och världens goaste yogaledare.
Några små springrundor har det också blivit. Med halt och isigt underlag har jag anpassat längd och fart. Ont, men ändå så oändligt skönt.
 
 
Stefan!! Minns du att du blev av med en av dina foppatofflor i somras. Stackars Johnny blev beskylld för att ha stulit och försnillat den. Jag vet var den tog vägen nu … och Johnny är oskyldig …. för visst är det din toffla. Den har samma bitmärke, samma färg och exakt samma knapp på sidan….  Hur i jössenamn hamnade den i Gyllebosjön??
 
Även om min vecka varit lite halvdryg och småjobbig, så har jag njutit av mina ulltussar och min stora, svarta knähund. Jag har njutit av gofika, mysiga stunder och små ögonblick.
 
Har ni också blivit lurade av era föräldrar?
Två ”föräldraljug” som vi nog alla känner igen, hittade jag på nätet …
 
Dagens tänkvärda:
 
Människohjärnan är den mest komplexa saken människan känner till.
Enligt människohjärnan själv.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen