Julfest på Hotell Svea.

Kära Blogg
Vi har haft avslutningsfest på Stefan Hantverkar´n AB inför juluppehållet.  Vi och vårt härliga gäng samlades på Hotell Svea för att avnjuta deras fantastiska julbord.
Det var alla våra underbara ”pågar” som vi har anställda, alla förutom Mats då. Han hade tidigare på dagen lyckats skada sin fot så illa att han fått uppsöka lasarettet. Stackars, stackars Mats!! Vi sände  ”kryapådigtankar” till honom under kvällen och höll våra tummar för att han trots allt får en skön jul.
Vi hade även bjudit ett litet gäng från XL, som vi har ett verkligt gott samarbete med, men som vi även räknar som goda vänner till oss.  Ola från Håkansson & Håkansson var också med, han är också är en väldigt bra leverantör och god vän till oss.
Särskilt kul för mig var det att Madeleine från XL var med. Vi hade tusen saker att prata om under kvällen. När jag och Madde hamnar på festligheter tillsammans (som vi varit många gånger förr) så uppstår det någons slags glädjefylld magi och det blir alltid en härligt glad stämning. Efter en kväll tillsammans med Madde får jag liksom kramp i kinderna och magen av allt skrattandet. Underbara Madde, vi borde gå på fler fester tillsammans framöver, vi borde ha festfrisyrer och klackaskor, det borde vi verkligen.
Det blev en trevlig och mysig kväll, och jag måste särskilt tacka för alla fina presenter vi fick. De mest underbara blomsteruppsättningar, men även gotter från Börje Ohlsson skafferi.
Har jag förresten sagt att vi har världens bästa personal!! Japp, för det har vi!
Tack allesammans!
 
 

Dagens kloka ord:
Släpp gårdagens bekymmer låt morgondagen vänta ännu ett litet tag.
Får du välja en dag att leva så välj den idag.
 
Kram på er och Hejdå Bloggen
 
Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen