Julen närmar sig med stormsteg.

Hejsan.

Utan att jag egentligen lagt märke till det, så har julen närmat sig med sjumilakliv. För mig personligen så har jag haft så mycket annat som upptagit mina tankar och mitt liv under hösten.

Det har varit både roliga och tråkiga saker som präglat mitt liv.

För första gången någonsin firar jag jul i egenskap av att vara mormor. Fantastisk känsla såklart. Men för första gången på mycket länge är vi utan en stor, svart matälskande kompis, och det känns väldigt tomt.

Idag är det dags att tända fjärde ljuset i adventljusstaken, och även fast jag inte hunnit med allt det där som jag brukar hinna med, så gör det mig ingenting. Oavsett vilket så blir det jul ändå.

Jag ska fira jul med mina nära och kära.Med dem som jag vet älskar mig och som jag håller mest av i hela världen.

Dagens citat:

Livet är för kort för att gå omkring och tänka på människor som inte behandlar dig väl. Ta den tiden och tyck om dig själv istället.

Jag önskar er en fin fjärde advent och kram från mig.

Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Julen närmar sig med stormsteg.”

  1. Lena Mårtensson

    Så sant! 💞 Livet gårr verkligen upp och ner hela tiden och även om man inte gillar berg ochh dalbanan så gäller det att hänga i och samla på de bästa minnena… Ha en go jul som mormor morfar! Vi väntar på den paketen som anländer i slutet av mars, som gör att vi får den titeln! Ska bli Så mysigt! 😍🤶🎅 Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen