Det duger inte.

Hej hej.

Nej, det duger verkligen inte att bara ligga inne i stugvärmen och fisa.

Vår katt Felix ligger inne i hela dagarna vid den här tiden på året. Då och då gastar han som en stucken gris vid ytterdörren. Då tränger nöden på, och han måste ut en sväng. Det här med kattlåda är inget för Felix. Det är liksom under hans värdighet. Men inte hinner man släppa ut honom förrän det hörs gälla skrik utanför dörren igen. Det betyder att han är färdig och ska han in i värmen igen.

För oss andra duger det inte att ligga inne i soffan dagarna i ända. En sväng ut i friska luften är ett måste för att må bra.

Extra skönt kändes det att ta lille Scott med ut i barnvagnen. Småhundarna får såklart också hänga med en runda ut i naturen.

Lilla hunden Snowie har inte riktigt mått bra den senaste tiden, så hon fick vila benen och åka under vagnen för en stund. Men frisk luft skadar aldrig. Nu är hon på bättringsvägen igen.

Motion och frisk luft, fy bubblan vad det är underskattat.

Nej, det duger inte att ligga inne och fisa.

Dagens citat:

Fråga inte dig själv vad världen behöver. Fråga dig själv vad som väcker dig till liv och gör sedan det. För vad världen behöver är människor som verkligen har vaknat till liv.

Kram på er.

Annika

 

 

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen