Johnny 8 år

Hejsan
Tänk vad tiden springer.
Vår älskade Johnny har i veckan fyllt 8 år. Det känns som om det bara var ett par år sedan vi fick hem den underbare lille valpen till Gyllebo. Jag minns precis hur lyckliga vi var och hur älskad han blev från första stund.
Susedalens Right For You!!
 
Eftersom det var Johnnys födelsedag så tyckte jag att vi skulle välja en annan runda än den vanliga promenaden vid sjön.
Vid skjutbanan i Gyllebo finns olika motionsslingor. Hundarna brukar älska att komma dit och snusa och få lite nya intryck.
Såklart valde vi den gröna slingan den här morgonen. En riktig utflykt ville vi ha.
 
Det är så himla vackert att ströva där i skogen. Den här dagen var vädret precis lagom och efter hand så fick jag lätta mer och mer på mina kläder.
 
Lite snopen blev jag när vi kom till backen ner mot Sandvången.
Där det tidigare växt en gammal, tät granskog låg nu bara ett  naket kallhygge. Nu tycker jag förstås att det kan vara ganska vackert med kalhyggen också …
 
 
Vi passerade golfbanan i Djupadal. Där fotograferade jag några koncentrerade golfare i smyg, innan vi marscherade vidare in i skogen igen.
 
 
Där i skogen växte många vilda sommarblommor.
Underbara vilda sommarblommor. Det ordet hörrni … ljuvligt!
 
Jag tror att Johnny var nöjd med sin födelsedagstur. Han fick snusa så mycket han ville, pinka på de ställen han tyckte krävde en doftuppdatering. Småhundarna var tillfreds med livet de med. Lilla Lykke trippade på  och gick sin längsta runda hittintills och lilla bekväma Molly satt mer i sin ryggsäck än hon gick för egen maskin. Alla var nöjda och glada, och jag önskade att jag kunnat stoppa tiden lite grann. För visst går hundår alltför fort …
 
 
Dagens kloka ord:
 
Skillnaden mellan att ha det
jävligt bra och att ha det bra jävligt
är ofta en ren humörsfråga.
 
Allting går så mycket lättare med ett bra humör och ett glatt sinne.
Och med en Johnny-hund i huset blir man nästan alltid på gott humör.
Att vakna varje morgon med en blöt slick över hela ansiktet kan göra vem som helst på toppenhumör. Att sedan höra honom sätta sig tungt vid sängkanten samtidigt som han släpper ifrån sig en ljudlig brakare gör att skrattet inte går att hålla tillbaka. Om man därtill nästan klöks av stanken som sprider sig, då är det inte svårt att skutta glad ur sängen på morgonen. Att ha en trogen vän helt utan hämningar är underbart. Att samtidigt veta att hans kärlek till människor är gränslös gör honom till min bästa vän.
Ja, om man får vakna så varje morgon, då är livet allt bra gott att leva.
 
Jag bara älskar den underbara hunden!!
Grattis älskade ”Johnte”.
 
Hoppas att ni alla har något underbart i era liv, som förgyller er vardag. Självklart behöver det inte vara en dreglande, fisande hund med sur andedräkt, men jag har förstås svårt för att tänka mig något som skulle kunna vara bättre …
 
Kram på er
Annika
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen