Jag tror på sommaren.

Kära Blogg
Idag har jag haft den lilla hunden Snow här. Hon var då alls inte sugen på att stiga upp en tidig morgon för att springa runder i skogen. Men Johnny och Molly var med på noterna direkt. Underbart härligt
Semestern närmar sig med stormsteg, så idag var det dags för semesterlöner. Jag tycker inte att det är så roligt att räkna ut dem, men det är nog för jag aldrig själv får någon. Det är faktiskt ganska orättvist när jag tänker efter, fast jag är glad ändå!
När Amanda jobbat klart kom hon för att hämta sin lilla guldklimp – mammagrisen Snowie.. Det blev en slapp timme med sol och bad innan de for vidare i livet.
 
Tänk, idag är det plötsligt Juli månad. Jösses, hur gick det till? Kaprifolen har slagit ut och rosor och pioner är snart i full blom allihopa. Gräset växer så det knakar. Man måste liksom skynda sig och njuta varenda sekund.
 
 Dagens kloka ord:
”Att vara lycklig betyder inte att allt är perfekt. Det betyder att du valt att se bortom bristerna.”
 
Hejdå Bloggen från mig och Molly
 
 
 
Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen