Jag måste bara tipsa.

(inlägget innehåller reklamlänkar)

Hejsan.

Många säger att ”det var bättre förr”. Det händer även att jag själv lite trött morrar åt sjukvården. Och även jag har yppat orden, ”annat var det förr i tiden”…. då när man hade en egen doktor i byn, någon där man kvickt kunde få hjälp… Men jag måste faktiskt tipsa om en fantastisk tjänst som jag av en slump hittade på nätet…

Ända sedan jag var i USA i somras så har jag från och till dragits med en envis urinvägsinfektion. Såklart kan jag en massa knep för att lindra symptomen och få det att gå över av sig själv. Man kan dricka litervis med vatten, äta minst fem citroner på raken som om de vore apelsiner, eller dricka tranbärsjuice i mängder. Men hela hösten har den envisa blåskatarren kommit och gått precis hela tiden.

Såklart skulle det komma tillbaka med full kraft precis lagom till nyårshelgen när alla vårdcentraler hade stängt.

Att kissa taggtråd är verkligen inget skönt och man känner sig nästan riktigt sjuk av eländet. Riktigt smärtsamt kan det vara. Av en ren slump googlade jag runt på nätet och hamnade på en sida som heter URINKOLLEN.SE

Vilken fantastisk service. Efter att ha fyllt i mina uppgifter, symptom och lite andra medicinska uppgifter tog det inte ens en timme förrän ett elektroniskt recept på antibiotika fanns för mig att hämta på valfritt apotek. Jag trodde nästan inte att det var sant. De 299 kronorna det kostade var väl använda pengar för att få fira en skön nyårshelg utan smärta och konstant kissnödighet.

Det här är inget betalt reklaminlägg eller sponsrat på något vis. Jag vill helt enkelt bara tipsa andra kvinnor som ibland kan drabbas av urinvägsinfektion, om att den här möjligheten finns. Jag själv blev så himla glad och lättad. Blir det inte bra nu, då får jag såklart ge mig iväg till doktorn för en bättre ”underredsbehandling”.

 

Kvällens citat:

Om du har möjlighet att göra någon glad, så gör det! Världen behöver mer sånt.

Tips: När man har urinvägsinfektion och måste springa på toan stup i kvarten då är det skönt med mjuka kläder. Ungefär som de HÄR från STRONGER.

GOD FORTSÄTTNING PÅ NYA ÅRET.

Kram Annika

 

 

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top