Jag älskar kärr och våtmarker.

Hejsan.

En solig eftermiddag blev det en lugn vandring runt sjön, för mig och hundarna.

Det blev Pennys första varv runt sjön. Såklart bar jag henne i famnen lite då och då, för att hon inte skulle trötta ut sina små valpben alltför mycket.

Det var en molnfri dag med en alldeles knallblå himmel.

På egendomarna runt om Gyllebo finns det massor av våtmarker och kärr. Jag älskar verkligen det. Det är så vackert med de här kärren. De ger liv till så mycket insekter och andra djur. Grodor, ormar, sländor, mygg ….

Även om jag kanske inte älskar de där myggen mest av allt, så älskar jag verkligen att kika på sländor, fjärilar och andra småkryp som gärna bor vid de här våtmarkerna.

Som en konstrast till sköna skogspromenader så har jag varit med ”gänget” på Gekås i Ullared. Som alltid hade vi en trevlig dag med massor av skratt, men också en del allvarliga samtal om trista saker. Hemma i Gyllebo passade Stefan alla hundarna och så lagade han till en riktigt gourmetmiddag åt sig själv 😉

Dagens citat:

Den som vill sänka andra människor borde istället gå till botten med sina egna problem.

Det finns en viss herre i öst som definitivt borde gå till botten med sina egna problem…

Ha det gott och kram Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen