I pionernas tid.

Kära Blogg
 
Den här morgonen var det som att vandra i en regnskog. Det var alldeles vindstilla och allt som hördes var vattendroppar som sakta föll från trädens blad i skogen. Det var varmt och lite kvalmigt och doften av våt jord låg tung.
 
Våra svalor från i fjor är tillbaka. Fast det verkar som de ratat sitt bo ovanför matbordet, och det är ju faktiskt ganska skönt ändå. För det första bajsade de ner hela väggen där vi skulle sitta och äta, sedan blev jag så rysligt fäst vid deras fem små ungar. Varje dag hängde de ut över kanten och glodde ner på mig när jag drack mitt morgonkaffe. När de sedan var flygfärdiga och lämnade boet kom den elaka skatan och fångade dem en efter en. Det var riktigt sorligt tyckte jag.
 
 
Vi äter inte så speciellt god mat nuförtiden. Som igår till exempel. Findus angusbiff. Tar man bort bokstaven G, så blir det något riktigt äckligt….. Hur tänkte man när man döpte den maträtten?
Fin plats att äta på har vi alla fall.
 
 
Jag älskar pioner. Särskilt rosa. Det blir så vackert tillsammans med vår röda stuga. Ja jag älskar alla blommor. Just den här kvällen njöt jag av lite rosor, fläderblommor, vallmo och annat härligt.
 
 
Dagens kloka ord:
Om vi kör in i framtiden med blicken fäst i backspegeln kommer vi att krocka.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen