I hänförelsens tid.

Hej hej

Det måste ju absolut vara den tiden nu – hänförelsens tid.

Att bli hänförd betyder ju ungefär att man blir eld och lågor. Nog ser det väl ut att vara just ”eld och lågor” i naturen just nu. Att bli hänförd är ju som att bli förälskad och tänd. Ja, det verkar definitivt till att ha tänt till rejält här, med alla röda färger!

Det var den där blåsiga och regniga dagen då jag och min hund var och kikade på hällristningarna som vi passade på att ta oss en strandpromenad.

Vi vandrade genom en liten klunga hus ner mot Brantevikshållet. Kanske kallas de där små husen för ”gamla Simrislund”, det är jag faktiskt lite osäker på. Men en gullig liten fiskeby i Österlensk stil är det såklart.

Nere vid strandkanten blommade den ljuvliga strandkålen. En underbart vacker, ätlig växt. Dock fridlyst på sina ställen i vårt land.

Havet var busigt och skummade vitt, när det slog in emot land. Johnnys öron fladdrade i vinden och jag fick hålla i min hatt.

Blomsterprakten var på vissa platser alldeles ”ögonbedövande”. Som en enda stor färgpalett av regnbågens alla kulörer. Nog blev jag hänförd alltid.

Nöjda vände vi tillbaka mot bilen. Jag med ögonen på naturens skönhet. Johnny med nosen tätt mot marken på jakt efter vällustiga dofter (läs löptikar, kaninungar och roliga människor).

Dagens citat:

Att vara lycklig betyder inte att allt är perfekt. Det betyder att du har valt att se bortom bristerna.

Glöm aldrig det, att man har alltid ett val. Ett val hur man väljer att se på saker och ting. En blåsig dag med duggregn – med hatten på, så blev en underbar naturupplevelse för mig.

Må väl, kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen