Hos osteupaten Lisa och en snabbis på Ikea.

Kära Blogg
Vintern håller sitt grepp om oss här på Österlen. Morgonen fick mig att tänka på älvor och prinsessor med sitt vita oskuldsfull snötäcke och en rosaskimrande himmel. Vackert så det förslår.
 
 
Efter några riktigt kalla dagar hade det blivit is på sjön. Att några hade lekt isprinsessor och hockeyproffs kunde man tydligt se av alla spår i snön och på isen.
Småfåglarna har börjat hitta till vår foderplats och utanför patrullerar patrullhunden Johnny.
 
På eftermiddagen hade jag tid hos min osteopat Lisa i Malmö. Tyvärr har hennes behandling och övningar inte riktigt gett önskvärt resultat på min rygg, så efter nästa gång är vi nog överens om att avsluta behandlingen och jag får leta mig nya vägar. Jag har mycket stort förtroende för Lisa och för att hon verkligen gjort allt hon kunnat. Det är lite som om vi inte riktigt kan hitta orsaken till varför rygg, bäcken och kotor är som de är på mig, snett, vint och stelt. Lite som att vi inte riktigt vet vilket som är hönan och vilket som är ägget.
Efter min behandling blev det en snabbvisit på Ikea. Mest var det för att äta. Stefan tog en stor portion med 16 stycken köttbullar och en separat skål med potatismos. Jag valde kyckling. Ätbart, men ingen gourmetmiddag precis.
Vi köpte två stearinljus, en toalettborste och tre små nallebjörnar till hundarna – viktiga saker för hela 104 riksdaler.
 
Dagens kloka ord:
Tiden är för långsam för de som väntar, för snabb för de som fruktar, för lång för de som sörjer, för kort för de som är glada, men för de som älskar, är tiden evig.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen