Högsta växel på Svensk Bilprovning.

Hejsan.
Oj, vad det har blåst och stormat här på Österlen de senaste dagarna. Ute på slätten är det rena sandstormarna har jag sett. Jag är så glad och tacksam för att vi bor vid skogen. Visserligen har det varit kallt och blåsigt, men inne i skogen är det ändå fullt ok.
Jag och hundarna har vandrat vår runda. Lilla hunden Molly har börjat med en besynnerlig sak. Hon totalvägrar att gå efter halva sträckan. Då vill hon bli buren. Jag misstänker att det är för att hon tycker att det är så himla mysigt. Hon hänger där som en trasdocka på min arm med slutna ögon. Ja, jag får väl vara glad att det inte är 36 kilos hunden Johnny som vill bli buren runt…. för snacka om att få ont i ryggen.
 
Så var då tiden inne för att få domen på min gamla Volvo. Besiktningen var oundvikligen här.
Killarna på bilprovningen är verkligen gulliga och de bara lovordade bilskrället jag trott var utdömt. Döm av min förvåning när det enda felet de fann var en kärvande handbroms.
Nu får min gamla Volvo hänga med ett tag till minsann, för inte kan man sälja bort en sådan här juvel.
Med kärleksfulla tag rattade jag den på högsta växel hem till Gyllebo igen.
 
Ni kan tro vi hade en vacker kväll här i Gyllebo igår.
Det var när vi kom hem från vår träningsgrupp i Nosework med hundarna som det såg ut som om skogen stod i brand.
 
 
Dagens citat:
En hungrig mage, en tom
plånbok och ett brustet hjärta
ger dig de mest värdefulla
lärdomarna i livet.
 
Det där kan nog vara sant. Och visst är det väl så att man jobbar bäst under press?
Idag har jag inte så mycket jobb på mitt kontor, så de papper som ligger där får allt ligga kvar tills nästa vecka.
Det är fredag så jag ska hitta på lite andra saker.
 
Jag önskar er alla en mysig fredag.
Kram Annika
 
 
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen