Gröna granna sköna sanna sommarn – du kom tillbaka!

Kära Blogg
Yes! Den är tillbaks. Den svenska sommaren.
Visserligen doftade det höst när jag steg ur sängen, och det krävdes lite levande ljus till frukosten.
 
Uppåt dagen slog sommaren till med all kraft.
Jag och hundarna njöt i fulla drag vid vår morgontur runt sjön.
 
På eftermiddagen packade jag ihop mina papper i en vacker hög mitt på skrivbordet. Det skulle vara direkt kriminellt att låta en så vacker dag försvinna utan att någon tog till vara på den. Denne någon utsåg jag till mig själv. Så ”Hej igen poolen, jag är tillbaka!!
 
På kvällen var det dags för ett yogapass. Jag har varit på yoga förut. Allt ifrån yoga på Ystads Saltsjöbad, där jag fick en instruktör som verkade tycka att det gick ut på att visa upp sig mer än att vägleda sina elever. Jag har haft yogapass iförd full uniform och militärutrustning, ja till och med iklädd stora vinterkängor.
Den här kvällen åkte jag och Amanda till Gladsax och där fick uppleva det bästa yogapass någonsin.
Så Yogastudio Shiva – here I come.
 
Ryggen ja … den frågade mig efteråt ”vafan sysslade du med?” Den ömmade och gick på. Jag tänker inte bry mig om det där, för så håller den ju på när jag städat. Fuck you ryggen!
 
Dagens tänkvärda ord:
 
Döda personer får mer blommor än levande,
därför ånger är starkare än tacksamhet.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen