Grattis min lilla fina Emmy på din födelsedag!

Kära Blogg
Först av allt vill jag börja med att skicka de varmaste grattiskramar till min yngsta dotter som just  den här fredagen fyllde 21 år.
Älskar dig min pärla!
 
… vi får se om du får den där kossan du önskat dig …
 
Här hemma i Sverige och i Gyllebo har vi haft en strålande vårdag. Njutning på hög nivå.
 
 
Stefan och rörmokare Jocke kämpade tappert på med vattenledningar och avloppsrör. Själv försäkte jag mig på lite trädgårdsarbete. Det gick inget vidare. Ryggen och höfterna är precis lika dumma och ömma som tidigare, men nu har det även spridit sig till armbågar, handleder och fötter. Jag deppade ihop en stund i solen, sedan gick jag in och hämtade kameran och bestämde mig för att njuta av det jag kunde istället.
 
Dagens kloka ord:
Det är inte själviskt att älska dig själv, ta hand om dig själv och prioritera din lycka.
Det är direkt nödvändigt!
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen