Gästrum i garaget.

(inlägget innehåller reklamlänkar)

Hejsan.

Ni som följt min blogg från starten, minns kanske hur vi för två, tre år sedan gjorde en totalrenovering av vår lilla stuga. Då när både hjärtinfarkt och ett stort vaskulitskov höll på att kosta Stefan livet. Trots alla motgångar stod huset till slut nästan helt klart. Det enda som egentligen återstod var ett litet gästrum. Ett rum där våra döttrar skulle kunna sova över då de kom hem på besök.

I garaget kunde vi fixa till ett litet krypin, tyckte vi…

Ja som ni ser så har vi väl ett garage som många andras. Massor av saker i en organiserad röra. Till och med en burk inlagda plommon från 2010 fanns där bakom allt bråte.

Men med gemensamma krafter har jag och Stefan hjälpts åt att få till det där gästrummet. Nu står det äntligen klart.

En liten vardagsfarstu blev det också. Där fick centraldammsugaren vara kvar, lite halvt gömd bakom en gammal fönsterbåge.

Så nu kan jag hälsa mina döttrar välkomna hem till Gyllebo. Och när Andréa kommer hem från USA i sommar, då kan vi ju alltid festa på inlagda plommon och glass. Likt ett vällagrat vin. Det blir säkert gott.

Kvällens citat:

Motgångar får vissa människor att bryta samman, andra att överträffa sig själv.

Tips: det enda som återstår är några fina lampor i fönstren. Den HÄR eller den HÄR har jag kikat in. Fler fina saker till bra priser hittar man HÄR.

Ha en fin kväll och kram

Annika

Dela gärna
  • 65
  •  
  •  
  •  
  •  

2 reaktioner på ”Gästrum i garaget.”

  1. Men så fint det blev. Vi har pratat om att göra ett litet rum i garaget, mest för att det ska vara frostfritt men även fungera som gästrum och pysselverkstad. Känns som om det aldrig blir av. Fast drömma och tänka kan man alltid. Kraaam Pia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top