Fyledalen bjöd på en mäktig dag.

Hejsan.

Här kommer de sista bilderna från dagen då vi vandrade i Fyledalen den där gyllene höstdagen.

Det var maken Stefan, hunden Johnny och jag.

Som alltid när vi är ute i skog och mark så har vi ögon och öron öppna för lite olika saker.

Stefan och Johnny har lite mer jakt, och ond bråd död i sinnet, medan jag drömmer mig bort till en mystisk sagovärld där det känns som om troll och prinsessor närsomhelst skulle kunna poppa upp ur de mossbeklädda stubbarna.

Oavsett hur olika vår tankar går, så är njutningen i skogen ändå densamma för oss.

Naturen, skogen och vidderna. Jag tror att alla vi människor behöver landa här lite då och då för att verkligen må som bäst. Åtminstone om man som jag, har naturen i blodet. Och såklart, för hunden Johnny så är det ju hans bästa plats av alla- skogen och naturen!

Dagens citat:

Om du försöker och misslyckas… Grattis! De flesta försöker inte ens.

En stort kram från mig

Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen