Första advent på Eriksberg.

Hejsan.

När saker inte är som de brukar och man inte kan umgås som vanligt, ja då får man göra sånt som man faktiskt kan göra. Till exempel att åka på minisemester med familjen (läs med man och hundar)

Det var förra helgen då det var den första advent som jag åkte med Stefan och våra små hundar till Eriksbergs hotell och safaripark i Blekinge.

Det var så mysigt och julpyntat överallt på området. Vi hade bokat rum så vi skulle kunna ha Molly och Lykke med oss. De uppförde sig förstås alldeles exemplariskt.

Vi strövade runt på den vackra anläggningen innan mörkret föll.

Lite avkoppling på rummet blev det innan det var dags för kvällens spännande middag.

På restaurang Havsörnen åt vi en fantastiskt femrättersmiddag på råvaror från parken. Spännande matupplevelser i mängder.

När vi sedan sovit som små grisar hela natten, gick jag ut med hundarna i gryningen. Från vårt fönster kunde Stefan följa hjortar och vildsvin som rörde på sig nere i dalen genom sin kikare.

I restaurang Visenten åt vi sedan en fantastisk frukost.

Tiden går ju som bekant alltid alldeles för fort när man är lycklig. Vi checkade ut och tackade för oss, och var helt överens om att hit vill vi komma igen. Kanske ett besök på vårkanten?

Tack Eriksberg från oss i Elefanten!

Dagens citat:

Och himlavalvets stjärnor viskade till jordens alla folk;

-Ju mörkare det blir, desto mer kan ni lysa för varandra.

Ha det fint, lys upp dagen för någon och kram från mig.

Annika

Dela gärna

9 reaktioner på ”Första advent på Eriksberg.”

  1. Detta ställe har jag läst om. Vad åt ni? Svårt att se på bilden.
    Nu ska jag (nog) bada med den nya, okända badkompisen. Vi ska iaf ses vid sjön kl 10. Kanske jag fegar ur, men hoppas inte. Det är ju det där med insjö. Och att det är en månad sen sist….

      1. Det var tre grader i sjön. Jag fick problem med andningen, måste jobba med min djupandning. Hon jag badade med missade förra helgen, sa det var stor skillnad idag mot för två veckor sen.

  2. Pingback: Påskdagar i det vildas tecken. – Gylleboannika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen