Förberett.

Gomorron på er.
Det här är ett förberett inlägg.
Ett sådant där blogginlägg som man kan skriva i förväg och schemalägga.
För jag misstänker att jag den här tidiga måndagmorgonen är mer än lovligt trött.
Hela helgen har jag varit ute på en krigsövning med hemvärnet. Något man kallar för SÖF. 
Ingenstans är man så glad för förkortningar som inom militären. Det snurrar i min hjärna när jag ska komma ihåg vad alla dessa bokstavskombinationer egentligen står för. Men SÖF står för, Särskild Övning Förband.
Och efter en SÖF är man alltid trött! Jättetrött!!!
 
Förmodligen kommer jag den här morgonen att vakna tidigt som alltid. Jag kommer säkert sitta med mitt kaffe och min frukostmacka och vara iakttagen av de två små lurviga pälsbollarna som bor under vårt tak. Jag kan tänka mig att hunden Johnny är minst lika trött som jag själv och slumrar vid sidan om han också.
 
 

 Efter att ha rastat hundarna måste jag ta mig till Malmö. Smärtteamet väntar på mig, och det kommer säkert passa mycket bra efter fyra dygn ute i fält.

 
 
Jag kommer att skänka min fina mamma Ingrid en extra varm tanke den här måndagen. För just den här dagen skulle hon ha fyllt 75 år. Min älskade mamma.
Så innerligt saknad ♥
 
Dagens kanske passande citat:
 
Vila är för de trötta
Sömn är för de döda.
 
Och när jag vilat mig lite, så kanske det kommer ett blogginlägg med bilder från min gröna helg… det vet man aldrig. Annars får jag helt enkelt göra en målande beskrivning med ord.
 
Ha en skön måndag och kram på er.
Annika
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top