Ett stilla vardagslunk – det är lycka för mig.

Kära Blogg
Det var fredagen den 13:e.
Ingenting uppseendeväckande hände oss den här fredagen. Inte mer än att jag trillade ner och slog mig i stenpartiet när jag målade. Shit happens …
Såklart njöt jag av livet runt sjön på morgonen.
 
Det är gött att ha honom hemma igen. Såklart var han ordinerad att ta det lugnt, men att ”småpula” med elen här hemma var helt ok. Elektriker Peter tittade hit för att kolla så allt blev bra, och förhoppningsvis kommer vi att ha ett kök igen någon gång i sommar … annars har jag märkt att man kan faktiskt leva utan ett riktigt kök.
 
Våra fyrbenta älsklingar var också glada över att ha honom tillbaks…
 
 
Taaaadaaaa …
Ganska ok blodtryck … visserligen vilotryck … men visst är väl detta ok??!!
Saft, saft, rödbetssaft … bättre saft har ingen haft!
 
Dagens citat:
 
Måla inte fan på väggen, häng hellre upp lite änglar här och där.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen