Ett nybakat pass och en tulpanbukett precis i min stil.

Hejsan
Jag brukar unna mig en blomsterbukett när jag är och storhandlar i slutet av varje vecka. Det är som en liten belöning och något att njuta av när helgen kommer. För mig som jobbar hemma känns det lite extra bra att göra några små saker som signalerar helg, för att markera skillnaden.
Asså den här veckans bukett gick verkligen i stil med mig själv känns det som. Spretig, vild och glad var den.
Fast jag lät plasten sitta kvar länge runt blommorna och verkligen försökte få styr på de där knallröda tulpanerna, så ville de liksom bara flyta ut över hela bordet. Som i en vild glad dans.
Nu är jag redo!
Ja, jag har ett helt nybakat pass i mina ägor nu. Men oj som jag skrattade. Hur knasig ska man egentligen se ut på de där passen nuförtiden.
Mitt förra pass går ut i sommar, och det är jag ganska glad över att slippa nu. På det var jag extremt lik en kvinna som heter Annika Östberg. För er som aldrig hört talas om henne så har hon suttit dömd i USA på livstid för ett dubbelmord … Ja, varje gång i passkontrollerna var jag lite orolig över att de skulle ta fel på mig och henne …
Nu har jag alltså ett nytt … men jag ser lika rolig ut på detta. Min plan var att efterlikna Mona Lisa, för det är typ så mycket man får dra på smilbanden på de här passfotona. Jag blev inte det minsta lik någon vän Mona Lisa, utan jag ser mest nödig ut …
Jaja … har jag tråkigt någon dag, så kan jag alltid plocka fram mitt pass och muntra upp mig själv.

Att ha ett pass med lång giltighet är alltid bra. Det stundar små resor snart för mig…

Och har jag tur så hinner jag även hälsa på min underbara dotter i Canada i år, utan att Stefan ska gå och bli dödligt sjuk så alltihopa får ställas in. Om det kan man läsa här.
Min plan är att vi kanske ska resa iväg på något kul till hösten, han och jag … Afrika … men den som lever får se …
Min lilla Emmy och kompisen Matilda är föresten just nu på Bali i Indonesien.
Gottegrisar. Efter det bär det tillbaka till Australien igen och mer jobb.
Dagens citat:
Jag skulle för allt i hela
världen inte vilja förändra
mina barn.
Men jag skulle bra gärna
förändra världen en smula
för mina barn.
Ha en skön dag, tack för att ni kikar in här och kram från mig.
Annika som är redo för äventyr.
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen