Ett fyrverkeri av endorfiner.

Hejsan.

Ett fyrverkeri av endorfiner, det får jag varje dag då jag tar mina kallbad i sjön. Extra mycket glädjefnatt det fick jag en morgonen då jag bjöds på den vackraste soluppgången på länge. Så fantastiskt fint det var.

Det var som om jag var uppfylld av oxytocin i hela kroppen den morgonen.

Min badkompis kom också för att ta sig ett dopp den här vackra gryningen. Tina är som ett lyckopiller hela hon, och jag blir glad bara av att se henne komma strövande här i skogen.

I sin kaninpälsmössa kom hon ångande till bryggan. Glatt förkunnade hon att hon förstod varför kaniner var så varma… Själv har jag alltid haft helt andra fördomar om just kaniner än att de är varma, haha….

Underbara Tina, hon är den bästa badkompisen i hela universum!

Med det nya isredskapet, som Stefan tillverkat åt oss, så hackade vi upp vår vak.

Sedan satt vi på våra frigolitskivor med näsorna mot den gryende solen. Livet är förbaskat härligt om vi bara tar allting precis som det är. Om vi tar tillvara naturens egna mirakel och låter allting vara just bara härligt.

Till sist vandrade vi hemåt i vintersolen, undertiden som vi löste världsproblem och utbytte livserfarenheter, förmodligen var mungiporna uppdragna till öronsnibbarna på oss båda.

 

Dagens citat:

Frid uppstår när du accepterar livet som det är, istället för att sträva efter hur det borde vara.

Om man varje dag försöker ta emot dagen med öppet sinne, nyfikenhet och med en gnutta barnasinne, då finns det så mycket att njuta av.

Kram Annika

(alla bilder där jag själv är med har Tina tagit)

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Ett fyrverkeri av endorfiner.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen