En vacker morgon.

Kära Blogg
Vissa morgnar är vackrare än andra. Den här dagen började på ett strålande sätt. En sol som försiktigt tittade fram mellan molnen. Alla gässen som nymornade lyfte mot skyn och styrde kosan ut över fälten.
Jag njöt.
 
Andréa hörde av sig och behövde hjälp med sin flygbiljett. Med lite samarbete fick vi så äntligen det sista flyget i hamn. Flyget mellan Canada och Mexico. Nu kan vi alla fyra börja planera och längta….
 
På eftermiddagen blev det en stunds slappande i soffan med min älskade Emmy. Jag tar vara på varenda sekund.
 
Min söta kusin Anita fyllde den här dagen 50 år.
Ett stort, varmt grattis Anita, från mig ♥
 
Dagens citat:
Den vackraste dikten är livet,
det som levs under tiden det diktas.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top