En träningsdag i det gröna.

Gomorron.
I helgen har jag och hunden Johnny haft en dag för bara oss själva.
Vi har varit ute vid Revinge med våra patrullhundskompisar och tränat.
Vilken glad gosse jag hade med mig den här dagen.
 
Det är så väldigt vackert där ute på fälten vid Silvåkra och Tvedöra. Jag tycker nästan att det påminner om savannen på Serengeti, där djuren strövar fritt. Några kor äter, andra ligger och sover och en del bara strövar mot något mål som de själva valt. Jag njuter bara av att se dem.
 
Fast jag och Johnny varit med i hemvärnet sedan 2011 så har vi nya spännande mötesplatser varje gång. Ni som känner mig lite mer, vet nog att jag är mer än lovligt förvirrad. Att jag lyckas hitta är lite av ett under.
Den här morgonen hamnade jag vid ett spännande projekt …. Ett ormprojekt och en snokkompost.
Eftersom jag vet att jag brukar förvirra mig, så är jag oftast ute i väldigt god tid. Såklart också den här morgonen. Jag hann med god marginal utforska den spännande komposten innan alla mina andra kompisar hjälpte mig och guidade mig rätt.
 
Vi hade en härlig dag ute på fälten. Johnny var en stjärna på ”vind och ”ljud”, men spårträningen gick alldeles väldigt dåligt. Bara att strunta helt i det den här dagen. Nästa gång går det säkert som en dans igen.
Tack alla mina underbara vänner i den ”gröna världen” för en strålande dag.
 
Dagens citat:
Jag kan sammanfatta allt jag lärt mig
om livet i tre ord.
Det går vidare.
 
Nästa helg är det regementets dag på Revinge. Kör gärna dit och kolla på alla uppvisningar vårt försvar har.
Jag och Johnny kommer nog också ha en pytteliten roll därute på lördag.
Kanske ses vi där och då.
 
Kram på er
Annika
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen