En svag, svag doft av vår.

Kära Blogg
Det var en skröpplig kropp jag steg upp tillsammans med den här morgonen. Det hade inte blivit många timmars sömn för mig. Ryggvärken satt plötsligt i den andra sidan, och det var ju lite nykommet och spännande förstås. Ute hade den värsta stormen bedarrat och som vanligt hade dassen nere vid badplatsen trillat omkull av vinden. Stefan gav sig iväg på harjakt och jag tog hundarna och gick ut i min skog.
Man kunde ana en svag doft av vår och en ensam fågel sjöng en kort strof som jag så väl kände igen … det var den välkända vårsången. Ja, det kändes sannerligen som det fanns ”hopp” i luften
 
Efter att ha bott i femton år här i vårt hus, har vi så smått börjat tänka på en viss renovering av de viktigaste delarna, nämligen kök och bad. Stefan mätte upp och gjorde en ritning på huset. Så satte vi igång att grovplanera och skissa. Brainstorming! Ja, nu vet vi hur vi vill ha det, men oj oj … jag blev trött bara jag tänkte på vilket jättejobb det skulle innebära. Det tål att tänkas på … Ritningen lades undan och istället blev det lek och bus med de vårrusiga katterna.
 
 
Dagens ord får bli ….
Slappna av, inget är under kontroll.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen