En söndag med vänner.

Kära Blogg
Jag har haft en fantastisk söndag med vänner. Madde och Micke. Och såklart lilla Amelie.
 
Den ljuvligaste söndagmorgon började i skogen. Det var ljummet och solen sken. Men naturen kunde inte luras. Överallt såg man att ”Gubben Höst” var på väg.
 
På eftermiddagen tittade våra vänner ut till oss i Gyllebo. Familjen Bäckvalls. Vi fick en skön dag, med massor av sol, bad och äbblakaga. När magarna mot kvällen åter började knorra, grillade vi varsen korv. Vi enades om att korv i bröd måste räknas som en delikatess.
Tack fina ni får en mysig dag ♥
 
Så höll jag nästan på att glömma … Jag skulle ju visa helgens loppisfynd.
Två onödiga glaskonstverk som jag blev förälskad i. En röd vacker sak, som jag minns var populär när jag var barn. Kanske kan man använda den till ljuslykta? Och en identiskt säl, som fanns i mitt hem när jag var liten.
 
Amanda hittade ett målat ägg. Ett strutsägg med Jesus Kristis på korset. När man blir trött på att se Jesus hänga där och lida kan man vända på ägget och då är där en vacker solnedgång. Jag tänkte ha ägget framme på påsken eftersom det passar särskilt mycket då.
 
 
Så har det varit min systers födelsedag. Ett stort grattis kära Görel på din dag.
Jag kommer en annan dag, men hoppas att resten av familjen såg till att göra din dag minnesvärd.
Kram och Grattis ♥
 
Dagens tänkvärda ord:
 
En vinnare är en drömmare som aldrig ger upp.
 
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen