En slö klämdag.

Kära Blogg
 
Det har varit en riktigt jäsig dag. Sommarkänsla liksom.
Min rygg har förstås varit allt annat än rolig idag, så därför tänker jag inte nämna ett enda ord till om den – den har fått allt för mycket uppmärksamhet redan.
Båda tjejerna var lediga på förmiddagen så de har mest hängt vid poolen. Själv har jag väl såsat runt som vanligt med allehanda uppgifter som jag tycker man ska göra. Tvättat till exempel. Så har jag klippt Snowies klor. Det går jättebra. Jag bryr mig inte om att hon skriker som om hennes liv var i fara, så efter ett tag blir hon tyst och tigger bara godis. Sån är hon.  
När Stefan kom hem från jobbet idag, var det så äntligen dags att åka till hans så efterlängtade mässa i Tomelilla. Han har pratat om den i veckor och förra helgen var vi där, men då hade han virrat till det och tagit fel på vilken helg den skulle vara. Men nu, äntligen !! Ja, jag kan säga att vi var där i exakt 7,5 minuter, sedan hade vi tittat på allt!
Ingen rolig mässa alltså – om ni frågar mig.
Väl hemma igen planterade jag om min stackars ros som jag köpte på Boan för en tid sedan. Nu får den stå i en rabatt och få lite extra bevattning. Man kan säga att jag satt in livsuppehållande resurser nu.
 
I vårt hem dricks det som nog alla vet, inte någon alkohol. Jo, det förstås, vid extra festliga tillfällen som dop, bröllop och sånt.  Ändå händer det att det samlas drycker här som det ingår sprit i. Ungdomarna glömmer kvar, eller här blir över efter någon festlighet. I kväll före maten, hittade vi vars en drink i gömmorna. Vi insåg att det var hög tid att vi konsumerade dem genast. Min och Emmys drinkar hade bäst före datum i maj 2015. Stefans alkoholfria öl gick ut år 2013, men där var minsann inget fel på den förklarade han mellan ölraparna.
Mysigt var det, och vi ser ju rysligt tuffa ut på bilderna. Riktiga facebookbilder ju!
 
 
Idag har alla kossor och kalvar fått flytta ut i sina hagar och beten i Gyllebo. Det är verkligen härligt. Jag älskar dem. De är så söta och har så snälla ögon. Jag tror att det är ett av världens nyfiknaste djur.
Ha det nu alldeles ljuvligt
Hej då Bloggen
 

 

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top