En regntung onsdag.

Hejsan.
Den här onsdagen var grå och fuktig. Det var lite som om man inte riktigt kunde vakna den här morgonen.
Snart kommer vitsippor och gulsippor att stå i full blom. Blåsippan har precis slagit ut, och är kungen bland sipporna tycker jag.
 
Platsen där vedboden ska ställas börjar bli klar. Fast den här dagen stod grävmaskinen stilla. Stefan var på sin näst, näst sista cytostatikabehandling. Så skönt det ska bli när han får övergå till medicin i tablettform istället.
 
Jag passade på att gräva ner lite blomsterlökar som jag sparat från i julas. Hyacintlökar i annorlunda färger är min favorit. Att plantera ut dem vid denna tiden är så enkelt, för då ser man ju var man har satt de andra. Jag gillar bäst när de står i små klungor, och inte alltför utspritt.
 
Även om hyacinter egentligen känns mest som en julblomma, så köper jag gärna någon lök även nu. Så enkelt och vackert i en ”lökvas”. Just nu har jag en som ska bli milt aprikosfärgad. Det ska bli spännande att se.
 
 
Hela eftermiddagen har vi fått vårt larm utbytt och uppdaterat. Nu är det hypermodernt och kommer att larma, varna och gå på för minsta lilla avvikelse. Såklart känns det tryggt och bra, men så tråkigt att det ska behövas egentligen.
Så har vi ju våra tre vakthundar också, och de är väl det mest pålitliga larm man kan tänka sig.
 
Dagens citat:
Drömmar levereras en
storlek för stora så att vi kan
växa in i dem.
 
Idag ska jag ut på äventyr och ha lite ledigt från kontoret.
Flextid kan man kanske kalla det …
Jag hoppas ni alla också får en riktigt härlig dag och kanske kan ni också flexa lite idag.
Kram Annika
 
 
 
Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top