En överraskningsdag att minnas.

Kära Blogg
I min kalender stod ett stort, glatt kryss för dagen idag. Jag hade fått en inbjudan i 50 års present av min goa väninna Monne. Allt jag visste, var att jag skulle iväg någonstans. Jag skulle infinna mig ett visst klockslag och  jag skulle få mat och inte behöva svälta. Det var allt jag visste. Så spännande!!
Dagen blev såklart toppen! Jag fick mat. För de av er som varit på Ystads Saltsjöbad och ätit deras frukostbuffé förstår att jag blev mätt. Proppmätt. Underbart gott i fantastisk miljö. Sedan rusade tiden iväg, så som den alltid gör när man är i gott sällskap och har roligt. Vi hann med en hel massa mysiga saker. Vi shoppade, vi promenerade vid havet, vi åt underbar stekt sill, vi åt mjukglass där vi fick ge ”sistan” till en tiggande hund … men bäst av allt …. den underbart sköna avslappningsmassagen. 
Så till dig min fina vän, Monica Monne Eriksson, säger jag tack! Tack så hjärtligt för idag!
 
Dagens kloka ord:
 
”När du färdas med en vän blir vägen kort.”
 
Trött, avslappnad och glad säger jag Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top