En myslördag.

Hejsan hej.
Jag har haft en härlig lördag. Den har bjudit på en långtur i trollskogen med mina tre bästisar. Lite shopping, men mest inspiration. Och på hemvägen valde vi vägen genom min hembyggd.
 
Dagen började i skogen. I Gyllebo har vi träningsslingor med olika längder på spåren. De går genom de mysigaste skogar och den härligaste natur man kan tänka sig. Den här regniga förmiddagen valde jag att ta spåret på 6,5 kilometer. Regnet gjorde bara att skogsdoften blev ännu starkare och tyngre i näsborrarna. Vi njöt!
 
När vi kom hem, blöta och smutsiga, stod Stefan beredd med kameran för att föreviga oss.
Jag hade plockat med mig lite blåbärsris från skogen som fick göra mina tulpaner sällskap i sin vas. Jag älskar blåbärsris, det känns så mycket skog för mig.
 
 
På eftermiddagen när hundarna var badade och nöjda, körde jag och Stefan en liten sväng. Vårt mål var inredningsaffären Thuleslund som ligger utanför Vollsjö. Ett besök där kan jag rekommendera. Att gå där och strosa och njuta av allt fint är lite avkopplande tycker jag. Vi passade på att äta lunch där också. Räkmackor och ett litet hembakt ”småbröd” tillkaffet. Nu tycker jag att ordet småbröd borde bytts ut mot ”storbröd” istället….Mmmm jättegott var det i alla fall .
 
På vägen hem valde vi hållet om Christinehof. Mitt älskade barndomshem Skoghem, och trakten där mina barnsben sprunget så mycket. Slottet som nu kanske ska bli center för konst sägs det…
En trotsig stork irrade omkring vid en gård. Mitt älskade Christinehof.
 
Dagens tänkvärda ord:
Om du söker efter den där personen
som kommer att förändra ditt liv,
ta en titt i spegeln.
 
Ha en skön söndag alla ni
och kram från Mig.
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen