En helt vanlig onsdag i februari.

Kära Blogg
Dagarna går sin gilla gång. I februari händer det inte särskilt mycket. Stefan jobbar på som alltid. Nya spännande projekt väntar Hantverkarn till våren.
Min morgonrunda var våt och geggig men vi njöt såklart som alltid. Andréa åkte tillbaks till Köpenhamn och jag försjönk ner i mina papper på kontoret igen.
 
 
Med posten kom den här dagen mina tre fotoböcker. För varje år som går, trycker jag upp några av mina bilder  som minne i böcker. Jag är övertygad om att alla foto som vi tar digitalt, i framtiden kommer att vara borta annars. Tekniken ändras i snabb takt och vem tänker då på sina gamla arkiverade foto. Vad har vi idag tex för nytta av allt de vi sparat på disketter? Min fotografvän Mårten säger alltid, ”det är inte frågan om ifall din hårddisk kraschar, det är frågan om när din hårddisk kraschar ….”
Nåväl, idag kom 2015 års böcker. Underbara ögonblick. Stackars Felix hade inte fastnat mer än en enda gång, så jag får framöver ha lite större fokus på honom med min lins.
 
Lagom till eftermiddagskaffet kom Peter-elektriker för att hjälpa Stefan lite med elledningarna. Fokus är nu på att färdigställa det lilla rummet och flytta in klädkammarinredning och göra helt klart där.
 
 

 Jag funderar lite på att det snart är tid för ett optikerbesök. Sist jag var där fick jag bannor eftersom jag väntat i åtta år …. och nu har det gått sex år igen. Så vidare skarpsynt är jag ju inte …

 
 
(Livet genom mina ögon …. -6 kallas det visst)
 
 
Dagens kloka ord:
Sanningen är som solen.
Du kan stänga den ute ett tag, men den kommer inte att gå sin väg.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen