En dag på skjutbanan.

Hejsan.
Vilken härligt solig söndag vi fick.
Jag var på Revinge och sköt pistol hela dagen.
Jag är med i Hemvärnet där jag är hundförare … jag är förare och Johnny är hunden!
Som hundförare har vi pistol som tjänstevapen. Och då måste man öva …. för att skjuta pistol är mycket svårare än vad det ser ut på film tycker jag.
 
När mina gröna militärkläder kommer fram här i huset blir alla hundarna galna av lycka. Johnny tror såklart att det ska bli roliga övningar i skogen och småhundarna vet inte riktigt varför de blir glada … men glada blir de. Det är som om det sitter glädjepulver i mina stridskläder.
 
Efter en hel dag på Revinge var det härligt att komma hem till Gyllebo igen.
Hundarna var lika glada och lyckliga som på morgonen när jag lämnade dem.
 
En extra liten ”lånehund” har vi också här i huset. Det är min dotters lilla ”Snowie”.
Hon tycker mest om att mysa och gosa, och verkar inte alls bry sig om ifall jag är klädd i uniform eller inte.
 
Jag hade det väldigt lyxigt den här söndagskvällen, eftersom min dotter Emmy var här och fixade till kvällsmaten åt oss alla. Det var jätteskönt när jag och min kropp var ganska möra efter dagens pangande. För inte står vi stilla och skjuter inte … nej det är strid och försvar vi tränar för.
 
Vi hade en tävling där ute på skjutbanan, jag och grabbarna.
Nu var inte jag den som direkt vann och fick första priset. Men jag var kanske den som lärde mig något nytt och utvecklades mest och det måste väl vara den största vinsten!
 
Dagens tänkvärda ord:
Styrka kommer inte från att vinna.
Din kamp utvecklar din styrka.
När du går igenom svårigheter och väljer att inte ge upp,
det är styrka!
 
Att jag utbildade mig och Johnny till militärer är något av de roligaste jag gjort i mitt liv. Så mitt tips till er är att våga satsa på något. Kämpa för något. Ha ett mål. Något som just ni drömmer om och som gör er själva lite ”större”. Något ni drömt om, men kanske inte vågat. Gör det!
Att misslyckas är inte hela världen, då han man åtminstone försökt.
#HappiChallenge
 
Ha en riktigt härlig måndag.
Hälsningar menige Olsson
 
 
 
 
 
Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen