Det var som katten.

(inlägget innehåller reklamlänkar)

Hej hej

Jag vill bara kika in här och kolla hur ni har det. Jag hoppas att ni har det bra och njuter av den här tiden. Den fridfulla juletiden.

Hemma hos oss går livet sin gilla gång. Min Stefan haltar runt här ännu så vi tar båda julen lite som den kommer. Det tjänar ju ingenting att oroa sig och att stressa upp sig.

Bäst är att göra som katten!

Gilla läget!

Hej på Er!

Kvällens citat:

Faran med julafton är att man av sin make får julklappar som vi egentligen inte har råd med.

Tips: Även om jag allra helst vill gynna våra affärer här på Österlen så händer det att jag klickar hem saker från nätet också. Postmannen ska ju ha något att göra, särskilt nu då den moderna människan inte skicka så mycket julkort längre.

Vi behöver taklampor sedan vi renoverade  här hemma för snart tre år sedan … och just nu har jag hittat lite jag gillar på just nätet. Till klädkammaren den HÄR, till orangeriet den HÄR och till toaletten den HÄR.

Ha en fin kväll, och ta det lite mer som katten.

Kram Annika.

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top