Det gör bara ont när man har tråkigt.

Kära Blogg
Ja, det verkar som om hunden Johnny bara har ont i sina tassar när vi är ensamma och tar det lugnt. När livet liksom är lite sådär enahanda. Den här dagen var en toppendag för Johnny!  Särskilt ont i tassarna verkade han inte ha just den här dagen.
Det började med att Amanda kom direkt ifrån sitt nattskift för att vi skulle kolla efter semesterresor till jul. Johnny gick bärsärkagång i huset, allt för att få Amandas uppmärksamhet.
 
Nåja, vi hittade vår resa på nätet, som för övrigt bär till Mexico. Därefter körde Amanda hem för att sova och jag tog hundarna med ut på en lugn rastning.
När vi kom hem låg ”Feta Felix” på golvet och glodde slött efter mera mat. Veterinär-Andréa kommer att anklaga mig för djurplågeri när hon kommer hem och ser honom …
 
 
På eftermiddagen kom min fina vän Tina hit på en kopp kaffe. Återigen satte Johnny i högsta växeln och stormade runt och gick fullkomlig bananas här. Allt för att visa Tina vilken cool gosse han verkligen är. Själv kokte jag inombords över hans plötsliga tonårsfasoner.
Egentligen låg kameran framplockad för att föreviga vår eftermiddag, men det enda fotot som blev taget var en bild av den söta lilla blomma jag fick av Tina. Det är en sådandär liten rolig planta som jag kallade för  ”sprättiväg” förr i tiden. Nu har jag äntligen en sådan igen.
Tack Tina ♥ … och Johnny hälsar f´låt för dåligt uppförande.
 
Dagens ord:
Rynkor beror på att man skrattat
grå hårstrån på att man brytt sig
och ärr på att man verkligen levt.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen