Det doftar vår.

”Naturen skyndar inte, ändå fullbordas allt.”
 
Kära Blogg
Min dag började med att jag vaknade av min telefon. Det var Andréa som skickade meddelande om att hon lämnat sitt älskade Australien för denna gång och hade kommit lyckligt fram till Fiji.
Hon skickade också en bild på att hon lyckats komma med i den lokala dagstidningen tillsammans med sin kära Carrie. Den lilla linslusen. 
 
 
Sen var det full rulle här. Lilla Snowie vaknade och propsade genast på och skulle ha mat. Varenda smula slickade hon upp och såg verkligen till att hålla rent runt skålarna.
Det var lite ruggigt väder. Ett kallt vårregn som fick skogen att lukta underbart. Johnny verkade först alldeles för trött för att hänga med på joggingtur, men han ändrade sig. Är man krigarhund så är man.
Så var det dags att stämpla in på jobbet. Lite kontorsarbete i behagligt tempo. Härligt med sällskap.
När jag varit vaken en bra stund blev det tid för frukost för Emmy. Katterna passade också på att äta sin frukost till Snowies stora förtret. Hon hade så väldigt gärna också smakat.
Våren är på gång för fullt och man kan nästan se för blotta ögat hur allting växer nu. Dagen började med moln och regn, men nu mot kvällstid tittar lilla solen fram. Det gäller att ta tillvara varje litet ögonblick nu.
Ja, det är så vacker så det nästan gör ont.
Nu ska jag plantera om små sticklingar av porslinsblommor som fått rota sig. Vi får se var de flyttar hem sen …
Åhhh, vad Ingrid hade gillat dem.
Hejdå Bloggen, kanske ses vi i morrn
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen