Den viktiga misteln.

(inlägget innehåller reklamlänkar)

Hej hej

Hur har ni det? Hos mig har det hänt lite oförberedda saker som gjort att jag fått stuva om lite i schemat och i min sista arbetsvecka innan julefriden kan infinna sig. Men sådär är det vet ni, saker händer och annat får tas om hand. Men en sak har jag hunnit med. Den viktiga misteln.

Misteln hänger där på sin vanliga plats. För hur det än är så är ändå kärlek och gemenskap det viktigaste på hela julen. För mig har misteln alltid varit symbolen för just det!

-aaa va du e glytted, fnyser Sefan, när jag står där och plutar med munnen. Fast han linkar ändå fram och ger mig en glödande kyss. Så glyttigare än så, det är jag nog inte.

Kvällens citat:

När Tomten frågar ”finns här några snälla barn”?, svarar jag alltid ”jaaa” … tänk han fattar aldrig att jag varken är ett barn eller särskilt snäll. Lättlurad.

Tips: när man ska stå där och tindra med ögonen under misteln så är det förträffligt med en bra mascara. I alla år har jag använt den HÄR. 38 graders mascaran. Den sitter där den ska och det blir så bra resultat tycker jag. Av naturen har jag fått ganska långa ögonfransar. Att mina ögondroppar mot starr även har ”kraftig hårväxt” som sin biverkan, det kan jag bara tacka och ta emot för. Inget ont som inte har något gott med sig. Nåväl, fler skönhetsprodukter hittar ni HÄR.

Kram Annika

 

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen