Den grå vardagen är här igen.

Kära Blogg
Det är äntligen vanliga dagar, vanliga veckor och rutiner igen. Jag mår bra av att det vanliga lunket har infunnit sig.
Morgonen var dimmig, slabbig och grå. Jag och hundarna tog en annan runda den här morgonen. En runda som inte var fullt lika isig och glatt. Jag har liksom blivit panikartat rädd för att halka, det skulle vara direkt förödande för min rygg och kropp.
 
 
Kanske är det någon av er som minns att jag blev tagen på ett Öresundståg och fick dryga böter då det ansågs att jag plankat på tåget. Jag blev väldigt sur och irriterad den gången och kände mig orättvist behandlad. Jag tyckte att de gjorde skillnad på mig och en ung man med annan hudfärg. Min ljusa hy gjorde att man inte kunde se genom fingrarna på mitt misstag, vilket man däremot tydligen kunde på den mörkhyade killen tidigare på resan. Detta gjorde mig väldigt sur. Så sur att jag struntade i att betala …. men så kom ett inkassokrav och jag vill då verkligen inte få prickar och anmärkningar. Så nu är skiten betalt och snart glömt.
 
Vardag betyder arbete och arbetat det har jag gjort. Jag har suttit i min pappersbubbla och knappat siffror på datorn hela den grå måndagen. När kvällen kom värmde vi lite rester till kvällsmat och jag hängde jag upp lite nya gardiner.
 
Från Malmö kom en hälsning från Mando. Äntligen var hennes stora skolprojekt klart och jag kan bara hålla tummarna och önska ett varmt lycka till.
 
Från Australien kom en bild på värdlens gulligaste djur. En känguru. En jättekram till dig, fina lilla Memsis.
 
Dagens kloka ord:
Det finns alltid en förklaring till varför någon är otrevlig.
Det blir lättare för en själv om man tänker så.
 
Kram kram och Hejdå Bloggen
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top